Plus Size in Amsterdam

februari 1, 2016 Geschreven door Marlou - Geen reacties

We hebben ontzettend genoten op de grote maten beurs in het Word Fashion Center van Amsterdam gisteren.

Een prachtige goed opgezette beurs met mooie standjes en hippe modeshows van 90 verschillende merken … Mat komt met heel APARTE  modellen … beetje excentriek … asymmetrisch gesneden. Yoek gaat voor chic in combinatie met hoogwaardige kwaliteit van aparte stoffen.

Murek komt met fijne, zachte, dunne stoffen die soepel vallen en waarmee je er schitterend uitziet op trouwerijen als bruidsmoeder of chique feesten.

En de schitterende handgemaakte laarsjes van San Miguel. Gemaakt van elastisch Mexicaans katoen … ze passen zich aan aan je voet, lopen licht en zijn geluiddempend. Zeer geschikt voor brede voeten en verschillende hakhoogtes. Op de foto lijkt de neus van de laarsjes iets om hoog te staan, maar dat komt door het elastisch katoen. Heb je de laarsjes aan, dan staat de neus recht op de grond.

Schermafbeelding 2016-02-01 om 11.45.37

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook de schitterende tassen lijn van Maria la Verda heb ik flink ingekocht. Wat vinden jullie bijvoorbeeld van deze opvallende grote polkadot tas … als je ‘m om je schouder hangt valt de punt naar beneden en dat staat enorm leuk.

 

 

 

Schermafbeelding 2016-02-02 om 06.36.17Schermafbeelding 2016-02-02 om 06.35.45